Skip to main content

Voor elke wens een passende haard

Onze Haarden

Bij Vuur en Klank bieden we een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige haarden en kachels, inclusief topmerken zoals Altech, Barbas, Hase, MCZ, Klover, Charnwood, Morso, Contura en Tulikivi. Of u nu op zoek bent naar de traditionele charme van een houtkachel, een levensechte elektrische haard of de duurzame warmte van een pelletkachel, wij hebben de perfecte oplossing voor uw wensen.

Met het merk Altech kunt u genieten van de authentieke uitstraling en warmte van handgemaakte speksteenkachels, terwijl de haarden van Barbas bekend staan om hun stijlvolle ontwerpen en hoogwaardige afwerking. Hase biedt innovatieve houtkachels met geavanceerde verbrandingstechnologieën voor een efficiënte en milieuvriendelijke verwarming. Voor liefhebbers van pelletkachels zijn de producten van MCZ en Klover de perfecte keuze, met hun gebruiksgemak en milieuvriendelijke eigenschappen.

Charnwood staat bekend om zijn Britse vakmanschap en tijdloze ontwerpen, terwijl Morso bekend staat om zijn klassieke gietijzeren kachels die zowel elegant als duurzaam zijn. Contura biedt Scandinavische stijl en functionaliteit met hun moderne houtkachels en Tulikivi biedt Finse speksteenkachels die warmte opslaan en langdurige warmte afgeven.

Bij Vuur en Klank staan ​​we klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste haard of kachel die perfect past bij uw wensen, stijl en budget. Ons deskundige team verzorgt niet alleen de levering, maar ook de professionele installatie en service, zodat u kunt genieten van jarenlang comfort en plezier van uw haard of kachel.

Benieuwd wat we bij Vuur en Klank voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op of bezoek vrijblijvend onze sfeervolle showroom in Spijkenisse. Wij zijn gemakkelijk bereikbaar vanuit de regio Rotterdam en Voone-Putten.